DREAMEAT ОТРИМАВ ЕКОЛОГІЧНУ СЕРТИФІКАЦІЮ

12 Квітня 2021

DREAMEAT — це перше в Україні рослинне м'ясо, яке отримало екологічну сертифікацію, що підтверджує відповідність продукту найвищим міжнародним стандартам.

Альтернатива ковбасам, стейкам та іншим продуктам тваринного походження є. Частково або повністю можна ввести в раціон продукти рослинного м'яса DREAMEAT, які зроблять харчування людини більш здоровим та корисним.
Продукти рослинного м’яса Dreameat позначені знаком екологічного маркування «Зелений журавлик», що свідчить про проходження перевірки компетентним органом сертифікації на усіх стадіях життєвого циклу.
Сертифіковані вироби Dreameat з натуральних інгредієнтів не містять антибіотиків, штучних ароматизаторів, консервантів, метилцелюлози та ГМО. Вибір на користь рослинної альтернативи м’ясу дозволить суттєво знизити навантаження на довкілля та нашу планету.

Промислове скотарство генерує значну частку викидів CO₂, потребує величезні площі для випасу тварин, значних обсягів води для виробництва тощо. За різними оцінками, для виробництва 1 кг яловичини потрібно 16-25 тис. л води. Частка промислового тваринництва у загальних викидах парникових газів становить ~ 18%.

Виробництво ж рослинного м'яса потребує на 90% менше енергії та спричиняє суттєво менше викидів парникових газів.

Зробимо розумний вибір для себе та для довкілля – разом! Адже DREAMEAT не все одно.

https://www.ecolabel.org.ua/v-pershe-v-ukrajini-virobi-z-m-yasa-roslinnogo-virobnitstva-projshli-ekologichnu-sertifikatsiyu?fbclid=IwAR0gMEYvx2cFyCUrDkkKAOTbmkNvB2EXD1MF0fc6Kyopn4wXT-RnqOlriHc

 

 

print До усіх новин