Про компанiю
Продуктова компанія АВК – одна із лідерів національного кондитерського ринку.
Історія АВК – це понад 30 років наполегливої роботи усієї команди на досягнення найвищого результату – бездоганної якості продукції. АВК входить в ТОП 25 інноваційних компаній України завдяки запуску сучасних актуальних продуктів, які покращують культуру споживання.
В 2020 році АВК стала продуктовою, запустивши перший унікальний здоровий мультизлаковий снек – BRUNCH, без білого цукру, пальмового масла та без жодних розпушувачів. BRUNCH забезпечує здорове втамування голоду до 4-х годин. Рекомендовано МОЗ України та Асоціацією Дієтологів України. У складі – до 92% злаків в корпусі та 100% натуральні начинки на основі витриманого сиру, овочів, справжніх фруктів та ягід.
В 2021 році було здійснено запуск інноваційного продукту – рослинного м’яса DREAMEAT – здорової альтернативи тваринному м’ясу. DREAMEAT є природним джерелом збалансованих за амінокислотним складом білка, заліза та фосфору. DREAMEAT сертифіковано, має міжнародний знак VEGAN – V-Label.
АВК КОНФЕКШІНЕРІ – перший український виробник шоколаду, який отримав міжнародну VEGAN сертифікацію – V-Label в Україні!
Наші ключові бренди, які підкорили серця споживачів як в Україні, так і далеко за її межами: Королівський Шарм; Trufalie; Трюфель АВК; Шоколадна ніч; KRESKO; Бам-Бук; Мажор; Шоколад АВК; Гулівер; Who Said Muuu? ; FRUTTA
Піклуючись про здоров'я споживачів, кондитери компанії розробили асортимент діабетичних продуктів, один з найширших серед українських виробників (молочний, екстрачорний шоколад та батончики без цукру).
Виробничі потужності АВК розташовані у місті Дніпро. Свої солодощі ми виготовляємо на найсучаснішому високотехнологічному обладнанні. Виробництво компанії сертифіковано відповідно до міжнародної системи менеджменту якості ISO 9000, ISO 22000. У 2017 році високу якість нашої продукції підтверджено міжнародним стандартом IFS, що дає можливість продажів солодощів під брендом АВК в торгові мережі країн Європейського Союзу. Сьогодні АВК – це великий колектив професіоналів кондитерської справи, які щодня працюють над створенням інноваційних продуктів.АВК – Нові горизонти вражень!
Нашi цiнностi
ЯКІСТЬ
Технологи АВК вкладають свій талант та досвід у кожен продукт. Наша продукція – це прояв постійної уваги до потреб ринку, максимальна прозорість виробничих процесів та гарантована якість. Ми віддані інтересам споживача, споживач нам довіряє. Це – наша найбільша винагорода.
КОМАНДА
Команда – головний секрет успіху АВК. Професійність кожного – це запорука на шляху до єдиної спільної мети. Відмінною особливістю розвитку і формування нашої команди є можливість самореалізації для кожного із співробітників. В компанії створено всі умови для особистого розвитку та професійного росту кожного члена команди. Ми впевнені, що втілення будь-якої великої стратегії – неможливе без талановитих людей.
ІННОВАЦІЙНІСТЬ
Наше прагнення до розвитку вмотивоване бажанням задовольнити вибагливі смаки і актуальні потреби споживачів.
Ключ до досягнення наших цілей – це інвестиції у найсучасніше обладнання, розробка власних технологій виробництва та постійне опанування нових продуктових категорій. Щодня ми стаємо кращими, ніж були вчора.
АВК розвиває мережу фірмових магазинів. Компанія запустила новий канал продажів власної продукції – Інтернет-магазин. Завдяки цьому, солодощі АВК тепер можна придбати по всій Україні, не виходячи з дому.
Свій професіоналізм ми довели до майстерності, а процес створення продуктів – до рівня високого мистецтва.
Компанія АВК популярна у 60 країнах світу.
РЕПУТАЦІЯ
За 30 років відданої праці компанія АВК заробила репутацію надійного та відповідального партнера.
Нам довіряють споживачі. Нас поважають наші партнери, адже АВК завжди проводила і проводить відкриту та прозору політику у ділових відносинах. Підтвердженням цього є співпраця як з великими міжнародними компаніями, так і з маленькими фермерськими господарствами. Більшість з них є нашими партнерами вже понад 20 років.
НАША ІСТОРІЯ АВК
1991 - 1993
- 22 жовтня 1991 року у м. Донецьк (Україна) засновано компанію АВК. Спершу вона постачала какао-боби українським кондитерським фабрикам. А перші цукерки під брендом АВК були виготовлені із власної сировини підрядниками та розфасовані в замовлену з Фінляндії упаковку.
- На той час персонал нараховував до 30 людей. Компанія швидко розвивалася, і вже за два роки в АВК працювало понад 200 людей.
1994 - 1996
- Рік початку інновацій: АВК першою в Україні розробила технологію тонкостінних порожнистих фігурок із шоколаду.
- На запрошення міської адміністрації генеральний директор Володимир Авраменко, як успішний менеджер, очолив Донецьку кондитерську фабрику, що за рік увійшла до складу АВК.
- АВК створює сегмент корисних солодощів: почали виготовляти снеки із суміші зернової сировини.
1997 - 1998
- Ми у лідерах! АВК посіла друге місце в кондитерській галузі України за обсягами виробництва.
- В Україні з’явилися желейні сластики! АВК випускає перші желейні цукерки і зефіри на основі корисних фруктових пектинів.
- Компанія зростає – до її складу увійшли Луганська та Мукачівська кондитерські фабрики.
- Створено батончик «Мажор» – справжній бестселер – із повітряних зернових культур.
1999 - 2001
- Новий етап розвитку: залучили стратегічного інвестиційного партнера – Western NIS Enterprise Fund, капіталізованого урядом США.
- Запустили лінію з виробництва печива.
- Шлях до бездоганності: компанія АВК однією з перших в українській кондитерській галузі сертифікувала систему управління якістю відповідно до Міжнародного стандарту ІЅО 9001.
- АВК стрімко розвивається і відкриває нову фабрику у м. Донецьк. Цього ж року запустили першу в країні лінію з виробництва порожнистих вафельних виробів.
2002 - 2004
- Створюємо шедеври! АВК виводить на ринок продукт масового преміального сегмента – цукерки і батончики «Шедевр».
- До складу АВК входить Дніпропетровська кондитерська фабрика. Разом із розширенням виробництва АВК створює власну всеукраїнську мережу збуту.
- Ще один рівень сертифікації – тепер на відповідність стандарту ISO 9001:2000.
- Ще більше желейно-жувальних цукерок! АВК запускає нову лінію виробництва цієї категорії солодощів.
2005- 2006
- Визначний успішний рік та черговий рекорд: обсяги реалізації продукції перевищили 1 млрд грн.
- АВК вдосконалює кадрову політику і впроваджує систему оцінювання та оплати праці за результатами індивідуальної роботи.
- Нові зміни на краще: комплексно модернізовано виробництво й оновлено асортимент з акцентом на групу шоколадних виробів. Встановлено сучасну швейцарську лінію формового шоколаду на фабриці в м. Дніпро.
- Піклування про майбутнє країни: грантова програма АВК познайомила тисячі українських школярів із принципами здорового харчування.
2007 - 2008
- Бездоганність не має меж: виробничі лінії АВК сертифіковано за найсуворішим Міжнародним стандартом ISO 22000, що підтверджує відмінну роботу системи управління безпечністю харчової продукції.
- У розвиток шоколадного сегмента інвестовано рекордну суму – понад $50 млн.
- Час естетичної краси: всесвітньо відомий кутюр'є Пако Рабанн створив дизайн ексклюзивної коробки цукерок «Шедевр Premio».
- Бренд «Жувіленд» отримав нагороду EFFIE Awards Ukraine за найуспішнішу рекламну компанію року.
2009- 2011
- АВК – інноватор! 2009 року запускає першу в Європі лінію КСК із повністю замкненим автоматичним циклом виробництва. Потужність лінії – 3 тони цукерок на годину, за мінімальної участі працівників.
- Ми перші у галузі зв’язків із громадськістю: проект АВК отримав золото на Міжнародному PR-конкурсі «Срібна чайка» в номінації «Корпорації і медіа».
- АВК на 40% оновлює асортимент продукції, розширює дієтичний сегмент солодощів без цукру.
- Світове визнання: Міжнародний інститут смаку і якості iTQi (м. Брюссель, Бельгія) відзначає продукцію АВК на конкурсі Superior Taste Award. Нагороди здобувають шоколадні цукерки «КримЧері» і «Трюфель Оригінальний».
- АВК занесена до Книги рекордів України – за створене гігантське серце з шоколаду площею 15 м2.
2012-2013
- Успіхи кадрової політики: АВК входить у десятку найавторитетніших українських роботодавців.
- Розширюємо світові можливості: продукція отримала сертифікат «Халяль», що відкриває можливості для експорту в арабсько-мусульманські країни.
- АВК дарує казку українцям: разом з «Укрпоштою» створює соціальний проект «Резиденція Діда Мороза».
- Наші цукерки – найкращі в світі! На найбільшому у світі конкурсі інновацій у виробництві продукції Product of the year (заснований у Франції 1987 р.) фасовані цукерки «Труфальє Де Люкс» здобули золоту медаль, вагові цукерки «Трюфель Молочний» – срібну.
2014 - 2015
- У скрутні часи головне – команда. 2014 року через бойові дії втрачено контроль над Луганською та Донецькою кондитерськими фабриками. Основні виробничі потужності зосереджено в м. Дніпро. Сотням родин працівників було сплачено переїзд і проживання, багатьом запропонували роботу в м. Київ і м. Дніпро.
2016 - 2017
- АВК відновлює виробництво ключових брендів.
- Встановлюється лінія з виробництва власної кави і виходить на ринок торгова марка Baristi. Відтепер солодощі є з чим смакувати.
- Удосконалюється система менеджменту з оцінювання персональної ефективності працівників.
- І далі представляємо український кондитерський бізнес у світі: АВК вп’яте бере участь у виставці ISM – найбільшій події світу в галузі солодощів і снеків.
- Відкриття інтернет-магазину компанії.
- 16.02.2017 у м. Дніпро відкривається перший магазин фірмового роздробу.
2018 - 2019
- вдвічі збільшені об’єми виробництва злакових продуктів таких як KRESKO, «Мажор» «Бам-Бук» тощо.
- Запуск нової колекції шоколадних плиток – лінійку шоколаду було доповнено 12-ма новими смаками та форматами.
- Основою нового портфелю став шоколад «АВК екстрачорний 80%».
- Запуск новинки – цукерки «ТРЮФЕЛЬ Полуниця».
- На міжнародній виставці ISM-2019 у Німеччині АВК успішно представила свої новинки серед головних світових кондитерських брендів.
- Відкриття нового сучасного виробництва АВК – нової високотехнологічної фабрики у смт. Слобожанське, Дніпропетровської області.
2020 - 2021
- Компанія вийшла за рамки створення виключно кондитерської продукції та випустила мультизлаковий снек BRUNCH без білого цукру. Отримала офіційні підтвердження якості та користі від органів МОЗ України, Асоціації Дієтологів України. BRUNCH офіційно рекомендовано для шкільних закладів дитячого харчування.
- Запуск 100% рослинного м`яса DREAMEAT без метилцелюлози – якому немає аналогів.
- Запуск нового покоління Мажор – лінійки злакових батончиків MAJOR GRAIN без глютену, без пальмової олії.
- Компанія АВК увійшла до переліку ТОП 25-ти інноваційних бізнесів України.
- АВК перший з українських виробників шоколаду, який отримав міжнародну VEGAN сертифікацію – V-Label в Україні!
2022 - сьогодення
Компанія продовжує працювати для забезпечення та відродження економіки країни. Наш колектив докладає максимум зусиль, щоб забезпечити безперебійність виробництва та постановки продукції споживачам в Україні та за її межами.