АВК виступила спонсором «Битви хорів»

8 Листопада 2013

Кондитерська компанія АВК підтримала безпрецедентний вокальний проект «Битва хорів» українського телеканалу «1+1», який стартує в ефірі 10 листопада.

Наймасштабніша в історії українського телебачення вокальна битва збере велику кількість універсальних співаків, які разом пройдуть низку випробувань заради звання найкращого хору в країні. Головна відмінність «Битви хорів» від інших вокальних шоу – для перемоги учасникам недостатньо володіти самим лише талантом, потрібно вміти працювати в команді.

«Таке позитивне і масштабне шоу даруватиме талановитим учасникам, мільйонам глядачів добрі емоції, натхнення для власних перемог і сприятиме розумінню важливості командної роботи заради прекрасної мети, – відзначає директор з маркетингу компанії АВК Юрій Савицький. – Ідеї шоу співзвучні корпоративним цінностям компанії АВК, в якій творчий підхід кожного поєднується зі злагодженою командною грою. Саме завдяки такому гармонійному поєднанню компанія АВК є лідером з інновацій на українському кондитерському ринку».

Програма виходитиме на телеканалі «1+1» щонеділі о 20:15 протягом 10 тижнів. В анонсах програми транслюватимуться відео-ролики АВК, а логотип бренду буде інтегрований в дизайн студії. Також команда-переможець отримає спеціальний приз від компанії АВК.

print До усіх новин