Фруктовий шоколад FRUX – літо, яке не закінчується ніколи!

5 Листопада 2019

Компанія виводить на ринок продукт, який змінить уявлення українців про шоколад – нестандартний фруктовий шоколад FRUX. В основі продукту – натуральні фрукти та ягоди. Ніяких барвників та штучних ароматизаторів, лише природний смак та насичений аромат.  

«Робити те, що іншим не під силу, задавати тренди, дивувати: такими є принципи компанії та курс, за яким рухається команда. Тож ми створили неординарний фруктовий шоколад FRUX. Продукт є унікальним на ринку, а його суть та квінтесенція зашита у назві. Це шоколад для тих, хто любить експериментувати та обирає оригінальність», – розповідає Євгенія Савицька, категорійний менеджер.

Новинку представлено трьома насиченими смаками: лимон, чорна смородина та полуниця.  

У кожній плитці шоколаду – шматочки натуральних фруктів та ягід. Так, для створення плитки шоколаду «Лимон» використано 11 шматочків цитрусу, «Чорна смородина» – 33 смородинки, а у шоколадці «Полуниця» – 15 полуничок. Кожна шоколадка має свій унікальний колір.

Дизайн упаковки продукту теж неординарний, створений відповідно до сучасних європейських трендів. Це сміливий арт з яскравими кольоровими акцентами, які підкреслюють ягідну насиченість продукту. Завдяки таким дизайнерським рішенням фруктовий шоколад виділятиметься на продуктовий полиці.      

Сьогодні асортимент шоколаду FRUX не має аналогів в Україні. Вже незабаром новинка з’явиться у продажі.

print До усіх новин