РОСЛИННЕ М’ЯСО DREAMEAT – НОВИЙ ПРОРИВ АВК!

22 Січня 2021

Компанія АВК розпочинає 2021 рік запуском довгоочікуваного інноваційного продукту – рослинного м’яса DREAMEAT.

Наш світ змінюється так швидко, що для того, щоб бути у тренді та створювати конкурентноздатні продукти, компанії потрібно бути на крок попереду. Головна особливість DREAMEAT – це відсутність у його складі метилцелюлози. У цьому АВК перевершила всіх! Рецептура продукту створювалась шляхом тестувань та ретельним вибором компонентів для того, щоб смак, текстура, аромат максимально нагадували справжню м'ясну котлету. 

«Протягом еволюції людство пройшло всі етапи розвитку  від канібалізму до споживання у їжу інших тварин. Питанням переходу людства до рослинного харчування переймався свого часу ще Лев Толстой. Ми не хочемо дорікати комусь його раціоном. Але спонукати людей до переходу на рослинне харчування  необхідно.

Я пишаюся тим, що компанія АВК перетнула рубікон  зросла і перестала бути тільки кондитерською. Тепер АВК - харчова компанія! Ми випустили продукт, що зробить прорив на ринку рослинного харчування. Після свого посту у фейсбуці про запуск м'яса DREAMEAT я отримав безліч позитивних відгуків, масу пропозицій і зрозумів, що ми – на правильному шляху. 

Ми продовжимо активно рухатися у цьому напрямку, грамотно створюючи здорові та смачні продукти з урахуванням нашого 30-річного досвіду.» – коментує СЕО компанії АВК Володимир Авраменко.

«Ще у далекому 2013, після відвідування лабораторії французького заводу, в рамках робочого відрядження, отримала завдання: розробити новий продукт з використанням рослинного білка. Розробки та дослідження у цьому напрямку велися дуже довго, ми опрацювали тисячі тестів із сотнями комбінацій інгредієнтів. Методом проб, помилок, співпраці із західними технологами ми створювали свій, ні на кого не схожий продукт. І ось, нарешті, настав час показати світу результат нашої праці.»  ділиться спогадами головний технолог АВК.

«Від моменту затвердження рецептури бургерної котлети DREAMEAT до запуску продукту у виробництво, пройшло рекордно мало часу. Необхідне сучасне обладнання було оперативно знайдено та впроваджено на підприємстві, для можливості своєчасного старту. Вся команда  від технолога до механіка злагоджено та цілеспрямовано включилася в роботу.» – розповідає заступник генерального директора з виробництва та інновацій Андрій Гаряжа.

«Розробка та запуск нових продуктів та стартапів у період кризи – це не тільки сміливий та ризиковий крок для компанії. Досвід монстрів світового бізнесу показує, що якісний інноваційний бренд готовий не лише конкурувати, а й перемагати сталих лідерів. Компанія має надзвичайно амбітні плани, які ми вже починаємо реалізовувати», – каже маркетинг директор Віталіна Арбузіна.

 «DREAMEAT – це  інноваційний продукт, який не має у своєму складі жодних консервантів, штучних ароматизаторів та  барвників, а головне – антибіотиків і холестерину. Це на 100% натуральне рослинне м’ясо, яке є джерелом заліза, фосфору та OMEGA 9 і містить збалансований за амінокислотним складом білок.» - з гордістю повідомляє бренд менеджер Олег Новосьолов.

Компанія сподівається на високі оцінки з боку споживачів, адже, новий рослинний продукт створено не тільки для веганів чи вегетаріанців, це також прекрасна альтернатива для тих, хто постує. DREAMEAT є ідеальним для харчування спортсменів у період активних тренувань. Настають великі зміни у світі, вже відчувається, як швидкими кроками змінюється сприйняття, зростає цікавість людини до усвідомленого споживання та зберігання екології нашої планети.

Продовжуючи тему екології, хочеться наголосити, що особливої уваги, при розробці упаковки для DREAMEAT, наділялося максимальному скороченню шкідливих компонентів у її складі та можливості вторинної переробки. 

У рамках нової стратегії розширення виробництва, компанія АВК вирішила здійснити прорив та зробила великий крок у розвитку нових напрямків  народила новий бренд DREAMEAT.  

Новинка вже найближчим часом буде представлена в українських торгових мережах. Наразі, рослинне м’ясо DREAMEAT можна купити у інтернет-магазині компанії за посиланням https://avksweets.com/catalog/dreameat/6556/

 

print До усіх новин