АВК святкує 25 років лідерства на ринку солодощів України

22 Жовтня 2016

Національний кондитерський бренд АВК відзначає 25 років: чверть століття бренд дарує солодощі найвищої якості для українського та закордонного споживача.

АВК і сучасна Україна народилися в один рік і з 1991 року росли та розвивалися разом. Здається, ще вчора наша компанія була маленьким локальним виробництвом, а сьогодні нам 25 років, і ми поставляємо продукцію в понад 50 країн світу.

Наш успіх вимірюється не тільки звітами та статистикою, а й мріями, що всією командою втілюємо щодня. Ми пам’ятаємо, як разом робили перші кроки на ринку, як бренд АВК стали впізнавати, а наше ім’я стало означати якість і надійність. Пам’ятаємо, як зрештою ми стали лідерами свого сегмента.

Команда АВК понад усе любить свою справу. Ми щасливі дарувати задоволення мільйонам людей, тож і власне свято хочемо розділити з кожним. З нагоди 25-річчя компанія випускає улюблені солодощі українців спеціальними лімітованими партіями. Найсолодші мрії втілено у святковій серії наборів чорного та молочного шоколаду в плитках. На додачу найпопулярніші продукти АВК отримають нову упаковку з особливим ювілейним дизайном. Це наша щира вдячність відданим поціновувачам смаку та якості шоколаду АВК.

Ми й далі будемо рости разом – АВК і Україна. Наша найбільша мрія – робити життя українців солодшим, розвивати економіку нашої країни та зберігати лідерські позиції в національній кондитерській галузі.

Дякуємо вам за 25 неймовірних років! За підтримку та відданість, за все, що дозволяло нам ставати кращими. Бренд АВК не зміг би існувати без міцного колективу, без надійних бізнес-партнерів з амбітними планами та без покупців, що обирають нашу продукцію. Без вас ми б залишилися просто бізнесом. Але завдяки вам ми стали чимось набагато більшим і близьким кожному – українським брендом АВК.

Нам 25 – і це лише початок. Дякуємо, що ви з нами.

Попереду ще так багато звершень.

 

Завжди ваш,
АВК

print До усіх новин