Зимові свята з АВК – солодкі емоції для усієї сім’ї!

25 Січня 2018

Під час циклу зимових свят кондитерська компанія АВК потішила українців цікавими заходами та солодкими подарунками.

У столиці України АВК виступила партнером Резиденції Діда Мороза в рамках проекту «Зимова Країна», який проходив у київському ВДНГ. Завітавши сюди, кожен міг зануриться у казкову атмосферу добра і чар. Тут на дітей чекали приємні сюрпризи, ігри, веселощі з працьовитими ельфами, святкова фотосесія і багато-багато іншого. А головне – малеча із захватом спілкувалася із господарем Резиденції, Дідом Морозом, та його помічниками – добрими Ельфами. Дідусь уважно вислухав всі заповітні бажання хлопчиків і дівчаток та сфотографувався на пам'ять з кожним із них. Яке ж свято без цукерок? Ніхто не залишився без солодкого подарунка – діти повератлась додому із солодощами від АВК.

«Новий рік – це яскраве і красиве свято із щасливими дитячими обличчями. Уже кілька років поспіль АВК допомагає Дідові Морозу дарувати дітям солодощі й облаштовувати свою Резиденцію. Ми даруємо сімейне свято та допомагаємо дітям та дорослим зазирнути у казку», – розповідає т.в.о. генерального директора компанії Роман Бабець. 

У місті Дніпро компанія запрошувала у Парк розваг «Лавина». Тут на дітей чекали  веселі зимові звірята-аніматори, цікаві вікторини, яскрава фото-зона та багато приємних сюрпризів. Серед головних розваг – масштабний каток загальною площею 1800 кв.м, святково оформлений компанією.

Активності від АВК триватимуть ще кілька місяців, до весни працюватиме і каток. Тож всіх, хто мріє навчитися кататися на ковзанах АВК запрошує у дніпровський Парк розваг «Лавина». Аніматори з радістю проінструктують відвідувачів про основи катання.

print До усіх новин