АВК солодким святом привітала дніпрян з Днем міста!

10 Вересня 2018

Компанія долучилася до святкових заходів з нагоди Дня міста, які 8 та 9 вересня відбулися у Дніпрі. На Фестивальному причалі АВК влаштувала справжнє солодке свято.  

Дитяче ігрове містечко «Жувіленд» та веселі аніматори, які вже встигли полюбити маленькі українці, традиційно зібрали на локації компанії найменших жителів міста.

Смакуючи ароматною кавою від торгової марки Baristi та солодощами АВК, дніпряни та гості міста із задоволенням проводили час у спеціально облаштованій компанією зоні для відпочинку. Продукцію компанії можна було придбати у виїзному фірмовому магазині АВК з кав’ярнею. 

Також на Фестивальному причалі компанія розмістила яскраві «шоколадні» інсталяції, поряд з якими залюбки фотографувалися всі охочі.

Підготувалися до свята і у мережі фірмових магазинів АВК. Відтепер з Дніпра можете привезти «шоколадні вітання». У такому подарунковому дизайні оформлено коробки шоколадних цукерок, які можна придбати у торгових закладах компанії.

До Дня міста кондитерська компанія зробила ще один приємний подарунок його жителям. Відтепер маленькі дніпряни можуть спробувати себе у ролі шоколатьє, відвідавши майстер-класи від АВК. Цього дня на базі фірмового магазину №4 ( за адресою: вул. Калинова, 11б) стартував проект дитячих майстер-класів. Перша група хлопчиків та дівчаток вже познайомилася із захоплюючою історією створення шоколаду та доторкнулися до цього магічного процесу. 

 

print До усіх новин