Колекція трюфелів ручної роботи – новинка Фірмової мережі АВК

26 Вересня 2019

Вишуканість та елегантність саме з цими словами асоціюється трюфель – класичні французькі цукерки, одні з найпопулярніших солодощів у світі. Проте аби спробувати цей витвір кондитерського мистецтва не обов’язково їхати до Франції. Колекцію трюфелів ручної роботи відтепер можна придбати у Фірмовій мережі магазинів АВК з кав’ярнею у Дніпрі.

Шоколатьє АВК зробили справжній гастрономічний прорив. Kraft Truffles Collection це довершена палітра із 9 видів унікальних трюфельних цукерок, кожна з яких – особлива. Трюфелі представлені як в класичних, так і екзотичних смакових поєднаннях. Родзинкою колекції є нотки вишуканих алкогольних напоїв, які присутні в більшості цукерок. Назва кожної цукерки підказує основні смакові акценти у її рецептурі:

Трюфель молочний з лікером «Бейліс»;

Трюфель білий «Маракуйя»;

Трюфель класичний з малиною;

Трюфель з ромом і перцем Поблано;

Трюфель білий «Блю Кюрасао»;

Трюфель класичний з ромом;

Трюфель вершковий з волоським горіхом;

Трюфель молочний «Моцарт»;  

Трюфель з журавлиною та горілкою.

Привітний персонал Фірмової мережі з особливою насолодою розповість про кожну цукерку. Придбати її із собою чи насолодитися трюфелем у кав’ярні за чашечкою ароматного гарячого напою – обирати вам.    

Зібрана у преміальній коробці колекція трюфелів стане ідеальним подарунком для справжніх гурманів. Спеціально для особливих людей та особливих моментів, які хочеться запам’ятати.  

Придбати цукерки можна у Фірмових магазинах компанії у Дніпрі за адресами:

Вул. Журналістів, 11г

Пр-т Дмитра Яворницького, 125

Вул. Пастера, 6а

Вул. Калинова, 11б

Вул. Глінки, 15.  

print До усіх новин