Унікальний пористий шоколад AIRY доповнив лінійку шоколадних плиток АВК

3 Жовтня 2019

Вперше за свою багаторічну історію компанія розпочала виробництво пористого шоколаду. Завдяки інноваційному підходу, технологи АВК створили унікальний продукт, перевершивши існуючі аналоги у світі.

Особливість продукту в його текстурі. Щільність бульбашок пористого шоколаду АВК – 0,59 г/см³ в той час, коли зазвичай ця цифра становить 0,8 г/см³. Саме це надає солодощам виняткової ніжності та дозволяє відчути делікатний шоколадний смак.

Лінійку пористого шоколаду представлено двома традиційними та двома оригінальними смаками:

  • DARK пористий чорний;
  • MILK ­пористий молочний;
  • CARAMEL ­пористий білий;
  • LIME ­пористий білий.

Пористий білий шоколад LIME – ексклюзив на ринку України. 

Нова колекція пористого шоколаду – це ще й справжній вибух кольору. Яскравий дизайн продукту виділяє його на полицях магазинів, привертаючи увагу споживачів.

«Українці обожнюють аерований шоколад. Більше ніде у світі його не споживають у такій кількості. Сегмент пористого шоколаду займає 25% національного ринку шоколадної плитки та демонструє високу динаміку зростання. Слідуючи тренду, ми випустили лінійку пористого шоколаду, дивуючи споживача не тільки формою і текстурою, але і незвичайними смаками. Впевнені, унікальна новинка займе особливе місце в серцях українців», – розповідає категорійний менеджер Євгенія Савицька.  

Революційна новинка уже в продажу. 

print До усіх новин