0% доданого цукру! Компанія запустила новий шоколад STIVI

20 Листопада 2019

Здоровий спосіб життя – світовий тренд, який щодня набуває популярності. Піклуючись про своїх споживачів, компанія створила корисний шоколад STIVI. У складі продукту 60% какао, шматочки натуральних ягід та горіхи, а головне – 0% доданого цукру.  

Для створення новинки використано виключно натуральні та безпечні замінники цукру нового покоління: стевію, мальтитол та клітковину.  

Стевія (медова трава) – один із найпопулярніших натуральних цукрозамінників, який, зокрема, схвалено експертами Всесвітньої організації охорони здоров'я. Її вживання рекомендовано навіть при цукровому діабеті, ожирінні та інших порушеннях обміну речовин. Ще один натуральний замінник цукру – мальтитол, отримується із кукурудзяного або картопляного крохмалю та є також чудовою альтернативою цукру та не викликає карієс.   

 «Шоколад STIVI – це баланс смаку та користі. Вам знайоме відчуття провини після з’їденого шматка шоколаду? Забудьте про це. Відтепер, насолоджуватися шоколадом можна не переймаючись здоров’ям посмішки чи зайвими сантиметрами у фігурі. Думаю, ми здійснили мрію багатьох дівчат», – розповідає Євгенія Савицька, категорійний менеджер.

Дизайн упаковки продукту також підкреслює його натуральність. Це сучасний арт з акцентом на природну чистоту та енергію.  

Новинка представлена у двох варіантах: чорний шоколад без добавок та чорний шоколад зі шматочками натуральних ягід чорниці та подрібненими горіхами. Обирайте, який більше смакує вам, та насолоджуйтеся життям на повну.     

print До усіх новин