Бренд «Жувіленд» разом із дітьми встановив Всеукраїнський рекорд

6 Червень 2013

До Дня захисту дітей компанія АВК і бренд «Жувіленд» стали партнерами свята «Світ талантів — цвіт нації». Святкування відбулося у центрі Києва і супроводжувалося Всеукраїнським рекордом із запуску повітряних кульок із дитячими побажаннями.

Охочих загадати бажання виявилося навіть більше, ніж очікували, — і в результаті у київське небо полетіло 1288 повітряних кульок. 

Присутні на святі переконалися в тому, що всі діти особливі, бо юні таланти могли не лише розповісти про свої здібності, але й продемонструвати їх.
 

Протягом дня діти активно брали участь у захопливих іграх, виступали на сцені, перевіряли свої сили у зоні для малювання, фотографувалися разом із героями «Жувіленду» й отримували подарунки.


Після активного відпочинку діти прив’язували свої побажання до повітряних кульок, отримували символічні дипломи учасників рекорду і готувалися до запуску.

Представники Книги рекордів України уважно стежили за дотриманням правил і рахували кожну видану кульку.
 

Свято завершив концерт, на якому виступили талановиті діти і відомі співаки (Наталя Валевська, Василь Бондарчук, Катерина Бужинська, Марієтта, Аїда Николайчук, Лариса Гордьєра, Денис Любимов, Сюзанна Абдула, LissaWassabi та інші).

Деякі з дитячих побажань, які полетіли разом із повітряними кульками:
 
Хочу братика і сестричку!
Щоб люди були добрішими!
Нехай рідні завжди усміхаються!
Аби цукерки ніколи не закінчувалися!
Хочу полетіти до космосу!
Нехай батьки мною пишаються!

print До усіх новин