У день свого 30-річчя АВК об'єднала більше 22 тисяч нинішніх і колишніх співробітників

25 Жовтня 2021

У п'ятницю, 22 жовтня, компанія відсвяткувала своє 30-річчя, об'єднавши за допомогою телемосту головний офіс в Києві, співробітників виробництва в Дніпрі, територіальних менеджерів по всій Україні, відділів продажу та логістики. Це люди, які щодня працюють не тільки над вже улюбленими брендами АВК, а й розвивають революційні для українського ринку продукти, такі як мультизлакові снеки «BRUNCH» і рослинне м'ясо «DREAMEAT».

До того ж, саме зараз АВК почала процес активної трансформації з виробника солодощів в продуктову компанію - сміливу, експериментуючу, інноваційну. І зараз будь-яка продукція, на якій зображено логотип АВК - це гарантія позитивних емоцій і щирої радості наших клієнтів в Україні та за кордоном. Це гарантія якості і оригінальних ідей, гарантія повної віддачі кожного співробітника.

Приємним сюрпризом стала святкова розсилка смс для колишніх і нинішніх співробітників, в якій кожному з них подякували за працю і внесок в розвиток спільної справи. Для цього IT-фахівцям компанії вдалося відновити всі телефони співробітників, які працювали в АВК з 2006 року.

Також, спеціально до святкування ювілею компанії, в соціальних мережах був запущений флешмоб з фотографіями з життя в компанії.

«Серед безлічі почуттів, які мене зараз наповнюють, головні – це гордість за компанію і відповідальність перед кожним з вас. Саме вони і є основою АВК. Коли кожен з нас на своєму робочому місці відчуває відповідальність і робить все, щоб ми завжди були успішними і пишалися своїми результатами», – підкреслив Генеральний директор АВК Володимир Авраменко.












print До усіх новин