MAJOR GRAIN – грандіозне перевтілення легендарного Мажору від АВК!

8 Листопада 2021

Батончики Мажор від АВК – улюблений снек українців з 1996 року, на ньому виросли цілі покоління з часів незалежності країни. Довершена форма, склад продукту та його багатогранність надихнули наших технологів на створення нового покоління Мажор у трендах сучасності.

Зустрічайте – MAJOR GRAIN. Головне в зерні!

Покращений злаковий склад, повітряний тендітний корпус та унікальна форма з високим вмістом натуральної начинки.

MAJOR GRAIN – цільнозерновий батончик, який містить рекордні 65% фруктової начинки! Новий продукт поєднує в собі енергію трьох корисних злакових культур та лляного борошна, містить такі необхідні для організму клітковину та фосфор. До того ж, у корпусі батончика міститься більше молокопродуктів, що надає йому ніжнішої текстури та смаку. Ідеальний солодкий перекус у будь-якій ситуації.

АВК подбали і про людей, яким не рекомендовано глютен – до складу MAJOR GRAIN входять виключно безглютенові злакові культури, такі як кукурудза, рис, пшоно.

Сімейство MAJOR GRAIN матиме одразу три асортиментні позиції: малина, манго-полуниця та кокосовий крем – будуть доступні в листопаді у фасованому форматі по 40 грам в герметичній упаковці флоупак. Яскравий дизайн, динамічні зображення малини, манго, полуниці та кокосу підкреслюють апетитність та натуральність новинки.

print До усіх новин