АВК отримала нагороди міжнародного конкурсу «Інноваційний продукт 2013»

27 Лютого 2013

Цукерки компанії АВК завоювали почесні нагороди на міжнародному конкурсі «Інноваційний продукт 2013». Високу оцінку професійного журі за інновації у складі продукту здобули фасовані цукерки «Труфальє Де Люкс» (золота медаль) та вагові цукерки «Трюфель Молочний» (срібна медаль).

 Конкурс відбувся у рамках ювілейної міжнародної виставки продуктів харчування, напоїв і сировини для їхнього виробництва «Продекспо-2013» у м. Москві, РФ. Ця виставка є найбільшим у Росії та Східній Європі міжнародним форумом, який багато в чому визначав вектор розвитку харчової індустрії протягом останніх 20 років.

 «Нагороди, які отримали цукерки «АВК» у рамках одного з найбільших міжнародних галузевих конкурсів, підтверджують найвищу якість продукції, а також свідчать про високий рівень інноваційних розробок у нашій компанії», — підкреслює директор із дослідження та розвитку, контролю якості кондитерської компанії АВК Валерій Новіков.

 Зокрема, особливістю цукерок «Труфальє Де Люкс» є надзвичайно ніжна шоколадна текстура. Цукерки миттєво тануть у роті й дарують моменти насолоди насиченим смаком. При цьому тонкий шар обсипання какао-порошком надає продукту приємної пікантності.

«Трюфель Молочний» створений за унікальною рецептурою спеціально для шанувальників молочного шоколаду — за найтоншою рельєфною оболонкою продукту прихована ніжна начинка, що тане в роті та має вишуканий трюфельний смак.

Організатори зазначають, що у сучасних умовах лише постійний розвиток та прагнення створювати якісно нові, вдосконалені продукти дозволить компаніям посісти лідерські позиції у своїй галузі.

 У конкурсі взяли участь понад 2200 компаній з 63 країн світу, зокрема лідерів ринку – США, Франції, Німеччини, Японії, Канади та ін.

print До усіх новин