АВК знайомить маленьких українців із професією шоколатьє

29 Квітня 2017

Компанія АВК долучилася до Національного профорієнтаційного проекту «Місто професій», де представила кондитерську галузь. Тож протягом наступних кількох місяців дітки з різних куточків України зможуть більше дізнатися про професію шоколатьє, побачити, як народжуються їхні улюблені цукерки, та самі долучаться до їх виготовлення.   

 Як зазначають організатори, мета заходу – дати можливість кожній дитині спробувати себе в різних професіях на понад 25 представлених майданчиках.

Старт проекту «Місто професій» відбувся 29 квітня у Києві. В імпровізованому містечку, яке розмістилось в парку імені Тараса Шевченка, локація АВК користувалась неабиякою популярністю серед малечі. Хлопчики та дівчатка з великою цікавістю приміряли на себе професію шоколатьє. Граючись, діти поринали у світ солодощів. Спеціально для юних кондитерів працював міні-завод із виробництва цукерок. Крім того, дітлахи із задоволенням розважались на великому, яскравому батуті «Жувіленд», досхочу катались на дитячому паровозику. Ну і як без дегустації? Пригощатися солодощами особливо припало до душі ласунам.

«Компанія АВК вперше приєдналася до проекту «Місто професій». Ми раді представити кондитерську галузь, показати дітям, хто і як створює солодощі. Правильно обрати професію – значить знайти себе в житті, а отже – бути щасливою людиною. Вірю, що цей проект допоможе малечі визначитися зі справою свого життя. Хто знає, можливо саме завдяки нам хтось обере для себе професію мрії і стане відомим шоколатьє?», – зазначив генеральний директор компанії АВК Володимир Авраменко.   

До слова, за правилами проекту при вході у містечко кожна дитина (віком від 2 до 17 років) отримувала паспорт, карту представлених професій та мала можливість «влаштуватись на роботу». За сумлінну працю кожен учасник заходу отримав винагороду: умовну зарплатню, яку міг витратити на смаколики.

Володимир Авраменко ділиться враженнями: «Спостерігав, у якому гарному настрої хлопчики та дівчатка виходять із нашого майданчика. Що може бути кращим за усміхнені дитячі обличчя?! А коли причиною таких емоцій є АВК – це безцінно».  

В рамках проекту «Місто професій» АВК мандруватиме Україною, даруючи дітям справжнє свято веселощів та солодощів. У вересні «Місто професій» знову повернеться до столиці.   

 

print До усіх новин