АВК розширює свою присутність на світовому ринку солодощів

19 Лютого 2016

 Продукцію АВК вп'яте представлено на міжнародній виставці ISM – найбільшій події кондитерської галузі. Діловий майданчик у м. Кельн (Німеччина) щороку збирає провідних фахівців та об'єднує виробників кондитерської продукції, снеків і хлібобулочних виробів з усього світу.

  

 

«ISM є провідним майданчиком для просування кондитерами своєї продукції на різних ринках. Це серце кондитерського світу, адже саме у Кельні відбувається демонстрація найважливіших інновацій нашої галузі та презентація головних новинок. Протягом 4 днів можна охопити всі світові тренди та ознайомитися з новими смаками найкращих виробників солодощів, – відзначає виконавчий директор компанії «АВК КОНФЕКШІНЕРІ» Роман Бабець. – Торік участь у міжнародних виставках допомогла нам знайти нових партнерів на ринках Кувейту, Саудівської Аравії, Йордану та Нідерландів. Очікую, що цьогоріч наша дистрибуція зросте ще більше».

Цього року ISM минула дуже вдало: кількість компаній-учасників з 65 країн світу перевищила позначку 1600, а загальна площа виставки склала понад 110 тис. м2. Протягом 4 днів роботи виставку відвідало понад 38 тисяч фахівців зі 146 країн.  

Великий та зручний стенд АВК, його оптимальне розташування, використання сучасних технологій і презентація всього асортименту дозволили команді якісно продемонструвати відвідувачам виставки продукцію компанії. Співробітники «АВК КОНФЕКШІНЕРІ» провели близько 200 зустрічей із постійними та потенційними партнерами. На переговорах було представлено останні новинки і ТОП-бренди компанії: «Royal Masterpiece», «Galante», «Who said muuu?», «Marletka», «Trufalie». 

print До усіх новин