АВК відкрила у Дніпрі фірмовий магазин з кав’ярнею

31 Липень 2017

28 липня 2017 року у Дніпрі свої двері для жителів та гостей міста відкрив вже другий фірмовий магазин АВК. Відтепер улюблені солодощі компанії можна придбати у самому центрі міста.  

Пройти повз заклад буде важко як любителям солодощів, так і кавоманам. У новому фірмовому магазині АВК відкрито і кав’ярню, відвідувачі можуть не лише зробити покупки, але й приємно провести час, посмакувавши фірмовою кавою «Барісті». Навіть найвибагливіші гості залишаться задоволеними, адже напій – 100% найкращих зерен арабіки, а готують його професійні баристи.

У кав’ярні також представлена випічка власного виробництва АВК за унікальною, спеціально-розробленою рецептурою.

Торговий заклад приваблює оригінальним дизайном та затишною атмосферою. Окрасою інтер’єру магазину є цікава інсталяція, виконана у 3D-форматі.

Широкий асортимент продукції, лаконічне торгове обладнання та новий формат обслуговування (самообслуговування), орієнтовані виключно на комфорт клієнта.

З нагоди відкриття магазину, АВК подарувала жителям та гостям міста справжнє солодке свято, яке тривало протягом трьох днів. Атмосферна музика та яскраві фото-зони додавали позитивного настрою відвідувачам. Крім того, всі охочі могли пригоститися солодощами та взяти участь у розіграші призів від АВК.

Фірмовий магазин АВК з кав’ярнею у м. Дніпро відкрився за адресою: м.Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 83.

Режим роботи: щоденно з 8:00 до 21:00.   

Нагадаємо, це вже другий магазин компанії у Дніпрі. Перший торговий заклад було відкрито минулого року поряд із кондитерською фабрикою  компанії, що стало початком чергового етапу розвитку АВК.

Всього, до кінця року в Дніпрі та області компанія планує відкрити 10 своїх магазинів.

print До усіх новин