Високу якість продукції АВК підтверджено міжнародним стандартом IFS
4 Вересня 2017
Кондитерська компанія АВК впровадила на виробництві систему менеджменту харчової безпеки відповідно до вимог IFS Food (6-та версія), яка підтверджує безкомпромісну впевненість в якості та безпеці продукції.
IFS Food (International Food Standard) – це міжнародний стандарт, який поширюється на всі етапи виробництва і переробки харчових продуктів. Він визнаний найбільшими мережами світу оптової та роздрібної торгівлі, оборот яких становить 60% всієї світової торгівлі і, зокрема, Всесвітньою Ініціативою харчової промисловості (GFSI).
«Сертифікація по IFS – це свого роду «безвіз» для продукції під брендом АВК. Перед нами відкрилися нові можливості для реалізації солодощів у європейських мережах. Безперечно, це важливе досягнення для усієї команди, величезна праця колективу фабрики. Отримання сертифікату IFS є ще одним підтвердженням того, що АВК виробляє безпечні і, головне, якісні продукти. Це утвердження статусу компанії на міжнародній арені, як виробника якісної української продукції», – зазначає засновник компанії Володимир АВРАМЕНКО.
Стандарт IFS, якому слідують підприємства роздрібної торгівлі Німеччини, Франції, Австрії, Італії, Іспанії, Польщі, України та інших країн, вимагає комплексного підходу в організації виробництва харчових продуктів, гігієни, здійсненні технологічних процесів, компетентності персоналу тощо.
Виробництво АВК протягом багатьох років успішно проходить процедури підтвердження міжнародних сертифікатів з систем менеджменту якості ISO 9000, ISO 22000. IFS – новий етап у розвитку компанії.