1000 кг цукерок для дніпрян - АВК встановила всеукраїнський рекорд

11 Вересня 2017

1000 кг цукерок! Таку кількість солодощів власного виробництва кондитерська компанія подарувала жителям та гостям Дніпра до Дня міста. Це найважчий подарунок з цукерками, який будь-коли було зроблено в Україні. Тож АВК встановила новий рекорд, який було зафіксовано в національному реєстрі.

9 вересня на Фестивальному причалі міста компанія розмістила яскраву інсталяцію – подарункову коробку, розміром три на три метри, яку наповнила солодощами. Протягом дня гості свята брали участь у розіграші та вигравали смаколики. Акція тривала нон-стоп. Всього за день було розіграно 771 ящик солодощів від АВК. 

«Свято має бути солодким! Впевнений, наш подарунок – влучне доповнення заходів, що додає святу незабутньої атмосфери. Серце нашої компанії б’ється у Дніпрі. Адже саме тут знаходиться виробництво АВК, тут працює наш багатотисячний колектив! Тож, даруємо дніпрянам найкраще, що маємо – наші солодощі», – зазначив власник компанії Володимир Авраменко, урочисто відкриваючи подарункову коробку.

Цього дня АВК долучилася до міської карнавальної ходи. Колона компанії була однією з наймасовіших, адже налічувала більш ніж півтисячі представників компанії. Вулицями міста пройшли працівники фабрики разом зі своїми дітьми – юними шоколатьє.  

На міській набережній АВК організувала солодке свято для дніпрян: дитяче ігрове містечко «Жувіленд», яскраві фото-зони та зони для відпочинку.

print До усіх новин