«Зимова країна» відчинила свої двері

21 Грудня 2015

У Києві відкрилася найбільша зона розваг для всієї родини – «Зимова країна». Творець проекту – телеканал «СТБ» за спонсорської підтримки компанії АВК дивуватиме й радуватиме відвідувачів протягом трьох місяців.

Серцем «Зимової країни» стане неймовірний дім Діда Мороза, де він живе з помічниками, де зібрано разом справжні дива і найпотаємніші секрети.

У резиденції можна особисто передати Дідові Морозу свої побажання, побачити, як падає сніг, почувати себе щасливим героєм казки, пригоститися кавою та солодощами від АВК, а також зробити прекрасні фото. Там можна зустріти і професійного фотографа, що зніме вашу родину в одному з казкових куточків резиденції у вихідні дні з 11:00 до 13:00. Фотографії будуть доступними для скачування на сайті avk.ua.

«Уже кілька років поспіль АВК допомагає Дідові Морозу дарувати дітям солодощі й облаштовувати свою Резиденцію, – відзначає виконавчий директор компанії АВК Роман Бабець. – Так ми прагнемо продовжити маленьким ласунам безтурботне дитинство, допомогти зберегти в дітях особливе переживання дива в очікуванні свят».

Окрім резиденції, проект об’єднує найкращі зимові розваги – величезну ковзанку, веселі гірки, живих північних оленів, катання на ковзанах чи собачих упряжках, виставку крижаних скульптур, справжній крижаний бар тощо.

«Україні бракує місця, де кожен може знайти заняття собі до душі. Ми прагнемо, щоб «Зимова країна» стала нашим Диснейлендом, та докладаємо для цього всіх зусиль. Водночас не забуваємо про соціальне питання: ми продумали різні варіанти вартості квитків для тих, хто завчасно планує дозвілля, спеціальну політику входу для пільговиків. У будні дні вартість буде нижчою, а для багатьох категорій і взагалі – безплатно», – розповідає керівник проекту Євген Мушкін.

Навіть дорослим необхідні казка, віра у диво та солодкі подарунки. Тому на території «Зимової країни» представлено широкий вибір оригінальних і улюблених українцями кондитерських виробів, шоколадних цукерок і подарунків від АВК.

 

 

print До усіх новин