АВК розширює виробництво – відкрито новий бісквітний комплекс
28 Березня 2018
Кондитерська компанія АВК розширила виробничі потужності у місті Дніпро, запустивши в роботу новий комплекс з виробництва бісквітної продукції.
Відкриття додаткових ліній, виробнича потужність яких становить 10 тис. тонн на рік, дозволить компанії вдвічі збільшити об’єми виробництва злакових продуктів таких як «KRESKO», «Мажор» «Бам-Бук» тощо.
Із запуском нового комплексу, протягом першого місяця роботи, загальний обсяг виробництва бісквітної продукції АВК склав понад 1800 тонн. Ласощі цієї категорії виготовляються виключно з української сировини та мають маркування «ЕКО-продукт».
«Минулого року ми вивели на ринок інноваційний продукт, який не має аналогів в Україні – солодкі хрусткі снеки KRESKO. Технологія виробництва таких ласощів дозволяє зберегти всі корисні властивості злаків та виключає вміст канцерогенів. Високий попит на новий продукт та бісквітну продукцію в цілому перевищив усі наші очікування. Тож аби задовольняти потреби внутрішнього і зовнішнього ринків було вирішено відкрити новий комплекс», – розповів засновник компанії АВК Володимир Авраменко.
У відкриття комплексу АВК інвестувала майже 120 млн. грн. Новий виробничий майданчик – це власні унікальні інженерні розробки компанії, зроблені на базі світового досвіду. АВК задіяла близько 40 підрядних організацій з різних країн світу в тому числі України.
Для забезпечення функціонування комплексу компанією було створено 120 нових кваліфікованих робочих місць. Півроку персонал проходив спеціальне навчання.
За підсумками минулого року експортні продажі злакової продукції компанії виросли у 1,7 раза. Ласощі цієї категорії стануть флагманами в експорті АВК і у 2018 році. Серед найбільш зацікавлених – ринки Арабських країн та Китаю.