З АВК дитячі мрії стають реальністю!

21 Травня 2018

До Дня Європи компанія втілила в життя заповітні мрії трьох юних дніпрян. Компанія подарувала дітям можливість навчатися улюбленій справі, аби стати у майбутньому справжніми професіоналами.      

АВК виступила головним партнером фестивалю європейської культури і традицій, який відбувся у Дніпрі. В рамках сімейного свята, яке проходило у сквері Героїв, компанія реалізувала соціальний проект «Здійснення дитячих мрій».

Цього дня всі охочі могли завітати до ігрового містечка, яке компанія розгорнула у сквері міста, та стати учасником проекту. Маленькі мрійники наближали здійснення своїх заповітних бажань, відтворюючи їх на папері. Всього 1200 дітей поділилися з організаторами свята своїми мріями. Та фортуна посміхнулася одинадцятирічному Олександру Миронову, заповітна мрія якого стати видатним кухарем, та дванадцятирічним сестричкам, Маргариті та Алісі Бекетовим, які понад усе хочуть стати програмістами. Компанія оплатить навчання дітей у спеціалізованих закладах, в рамках якого вони познайомляться з основами професії, аби у майбутньому неодмінно стати професіоналами своєї справи.

«Я вирішила стати програмістом бо дуже хочу, щоб наша країна просунулася вперед, аби вона була сучасною та технологічною. А все почалося з того, що мені просто сподобалася математика в 4-му класі. Тоді я зрозуміла, що програміст – це моя професія. Думаю, так і буде: я буду просувати Україну в Європу», – поділилась емоціями одна із сестричок.

Мрія Олександра – стати кухарем також незабаром почне втілюватись. Хлопчик розповів, що вдома готує безліч страв, від тістечок до коктейлів та залюбки поділився улюбленим рецептом.

Крім того, переможці та їх родини побувають на екскурсії виробництвом компанії АВК, де на власні очі побачать, як виготовляються їхні улюблені солодощі.   

 «Серце АВК б’ється у Дніпрі, саме тут розташоване виробництво нашої компанії. Ми із задоволенням долучаємося до соціальних заходів та проектів, роблячи свій внесок у розвиток регіону. Сьогодні АВК реалізує важливу місію – ми втілюємо в життя сокровенну мрію дітей, а отже, робимо їх щасливішими. А чи буває більшою винагорода, ніж дитяча посмішка?Переконаний, соціальний проект «Здійснення мрій» спонукав кожного задуматися над тим, що є для нього важливим саме зараз, що зробить його щасливішим. Здійснюючи мрію маленьких дніпрян, ми ще раз переконуємося, що дива трапляються саме там, де у них вірять!», – зазначив Олег Гаряжа, технічний директор дніпровської фабрики компанії АВК у Дніпрі.

В ігровому містечку АВК, яке вже встигли полюбити діти по всій країні, було як завжди весело. Хлопчики та дівчатка розважались на батуті, грались зі звірятами-аніматорами, а головне – мріяли!    

У сквері також працювала виїзна торгівля фірмової мережі магазинів АВК з кав’ярнею, де гості свята могли придбати солодощі та посмакувати ароматними кавовими напоями Baristi.

print До усіх новин