АВК здійснила перші поставки солодощів до Малайзії

2 Липень 2018

Кондитерська компанія АВК розширює горизонти експорту, відкриваючи нові ринки. Відтепер продукцію компанії можна придбати в магазинах ще однієї азіатської країни, Малайзії.       

На сьогодні до цієї країни вже поставлено перших 50 тонн українських солодощів. Компанія планує розвивати даний напрямок, поступово нарощуючи об’єми продажів.

«АВК одна з перших українських кондитерських компаній, яка поставила шоколадну продукцію на ринок Малайзії. Ми вже здійснили три перших поставки солодощів та працюємо над наступними замовленнями.  Партнери високо оцінили якість продукції, яку гарантує компанія, смакові характеристики наших ласощів, дизайн та формат упаковки», – розповів Андрій Радчук, заступник генерального директора зі стратегічного розвитку компанії.  

Даний ринок має свої особливості. У Малайзії, як країні зі спекотним та дуже вологим кліматом, попитом користуються продукти в індивідуальній, привабливій упаковці. Найбільше позитивних відгуків компанія отримала за цукерки Royal Masterpiece, Dessert mix та Mr. BIGuin. До смаку місцевим жителям і шоколадні батончики від АВК, у тому числі без цукру, та солодкі снеки KRESKO.

У компанії переконані, що ласощі АВК неодмінно завоюють любов споживачів Малайзії, адже повністю відповідають їхнім смаковим уподобанням.

print До усіх новин