Володимир Авраменко: «Партнерство бізнесу та освіти – наша інвестиція у майбутнє»

13 Листопада 2018

Володимир Авраменко, засновник компанії АВК, продовжує практику зустрічей зі студентами вищих навчальних закладів України.

13 листопада про історію успіху АВК, досвід управління компанією та вольові рішення, які змінювали історію, Володимир Федорович розповів студентам старших курсів Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

«Кожний з вас – унікальний. Передусім, ви маєте зрозуміти, чого хочете, у чому ви сильні та ким ви є насправді. Ось, що має стати правильною основою вашого майбутнього. Пам’ятайте, якщо ви прийняли рішення щось робити – віддавайтеся цьому на всі 100%, лише тоді прийде успіх і буде результат. Зрештою, знайдіть те, що вас драйвує», – наголосив бізнесмен, звертаючись до молоді. На прикладі власного досвіду Володимир Федорович розповів, як важливо у житті не розпилятися, а фокусуватися на головному.

Зустріч зі студентами відбулася здебільшого у форматі діалогу, молоді люди мали унікальну можливість отримати відповіді на цікаві їм запитання від власника великого бізнесу. Зокрема, аудиторія цікавилася зміною бізнес-моделі компанії, експортними напрямками, тонкощами ведення переговорів з інвесторами, особливостями конкуренції у кондитерській галузі тощо.

Партнерство з вищими навчальними закладами – відповідальна справа, адже свідомо роблячи внесок в розвиток освіти, ми інвестуємо в майбутнє компанії. Це важлива соціальна місія бізнесу в розбудові економіки країни в цілому.

print До усіх новин