АВК підтримала проведення Благодійного балу ІМВ

16 Травня 2019

Добрі справи робити просто, для цього потрібна лише ініціатива, команда однодумців та бажання втілити задумане у життя. Компанія АВК ніколи не лишає поза увагою світлі наміри, тож ми з радістю відгукнулася на ініціативу студентів Інституту міжнародних відносин КНУ ім.Тараса Шевченка підтримати проведення весняного Благодійного балу.

Під час святкового вечора, на який було запрошено дипломатичний корпус, зіркових гостей, випускників та студентство, організаторам вдалося зібрати 43 тис. грн. Ці кошти буде спрямовано на порятунок онкохворої аспірантки Інституту та підтримку дитячих будинків Чернігівщини.

Одну із номінацій представила торгова марка TRUFALIE. Колектив АВК обрав переможців – «Найкрасивішу пару балу». Найбільше голосів зібрали Гордина Альона (2-й курс) та Куничак Владислав (1-й курс) в образі квітки гортензії. Хлопець та дівчина отримали спеціальний подарунок від торгової марки TRUFALIE – стильний букет квітів, солодощі та почесний диплом.   

Всі десять пар, які цього вечора кружляли у ритмі вальсу, також отримали солодкі подарунки від торгової марки TRUFALIE. Організатори розповідають, що всі дебютанти цього вечора дійсно перевершували сподівання. Це була справжня квітково-танцювальна феєрія. Всі охочі поринули в атмосферу танцю, краси та класичних традицій дипломатичного етикету. На думку студентів, саме такі прекрасні заходи повинні об'єднувати різні покоління і сприяти обміну досвідом між ними. Ми ж, у свою чергу, пишаємося бути причетними до втілення благородної мети – робити світ добрішим.  

print До усіх новин